ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΕΙΡΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

“Φίλε Καταναλωτή Μην ξεχνάς ότι το αγαθό του ηλεκτρισμού μας προσφέρει πολλές λύσεις, ευκολία και χαρά στην καθημερινή μας ζωή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ΠΟΤΕ ότι αυτό το αγαθό ΣΚΟΤΩΝΕΙ.”

Μη διστάσετε
Για οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία να ζητάτε υπεύθυνο ΑΔΕΙΟΥΧΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ και με καταστήματα που φέρουν το επίσημο σήμα των σωματείων τους

Ο Σύνδεσμος - ΣΕΚΗΑ

Ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Καταστηματαρχών Ηλεκτρολόγων Αθηνών ιδρύθηκε το 1923 και μέχρι σήμερα, με την πολυετή και πολύπλευρη επαγγελματική και κοινωνική του δράση, πρωτοστατεί ενεργά στην ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων των μελών μας και γενικά όλων των Ηλεκτρολόγων της χώρας.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση των ηλεκτρολόγων πάνω σε συνδικαλιστικά, τεχνικά, φορολογικά και άλλα θέματα, ώστε να είναι σε θέση να εκτελούν καλύτερα το έργο τους.
Επίσης παρέχουμε πλήρη ενημέρωση για την ασφάλεια και την προστασία του καταναλωτικού κοινού.
Στην ιστοσελίδα μας sekha.gr μπορείτε να βρείτε εύκολα τους

Αδειούχους Πιστοποιημένους Ηλεκτρολόγους της περιοχής σας.

Επαγγελματίες Ηλεκτρολόγοι

Ειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, εκπαιδευμένο σε τελευταίες τεχνολογίες και πρότυπα με πολυετή εμπειρία εγγυάται ένα άριστο αποτέλεσμα

Κάλυξη Αττική

Καλύπτουμε  τις ανάγκες και εξυπηρετούμε άμεσα τις απαιτήσεις των καταναλωτών που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή της παριφέρειας  Αττικής

Οικονομικές Τιμές

Υπολογισμός κόστους προσαρμοσμένο στις ανάγκες του έργου για μεγαλύτερη οικονομία

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΕΚΗΑ

Απο 21η Νοεμβρίου του 2014 έως σήμερα

 • Γιαμουγιάννης Ιωάννης

  Πρόεδρος: Ο ηλεκτρολόγος μέλος τους συνδέσμου Σ.Ε.Κ.Η.Α. βρίσκεται στο χώρο χρόνια, με εξειδίκευση στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

 • Κιούκης Ιωάννης

  Αντιπρόεδρος: Ο ηλεκτρολόγος μέλος τους συνδέσμου Σ.Ε.Κ.Η.Α. βρίσκεται στο χώρο χρόνια, με εξειδίκευση στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

 • Γιαννάτος Ιωάννης

  Γεν. Γραμματέας: Ο ηλεκτρολόγος μέλος τους συνδέσμου Σ.Ε.Κ.Η.Α. βρίσκεται στο χώρο χρόνια, με εξειδίκευση στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

 • Γιαννόπουλος Κωνσταντίνος

  Ταμίας: Ο ηλεκτρολόγος μέλος τους συνδέσμου Σ.Ε.Κ.Η.Α. βρίσκεται στο χώρο χρόνια, με εξειδίκευση στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

 • Δανεσής Μιχάηλ

  Έφορος: Ο ηλεκτρολόγος μέλος τους συνδέσμου Σ.Ε.Κ.Η.Α. βρίσκεται στο χώρο χρόνια, με εξειδίκευση στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

 • Καραγιάννης

  Μέλός: Ο ηλεκτρολόγος μέλος τους συνδέσμου Σ.Ε.Κ.Η.Α. βρίσκεται στο χώρο χρόνια, με εξειδίκευση στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

*  Αν.Γεν.Γραμματέας           Φαρασόπουλος Παναγιώτης

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΕΚΗΑ

 • Γάτσιος Ανδρέας

  Πρόεδρος: Ο ηλεκτρολόγος μέλος τους συνδέσμου Σ.Ε.Κ.Η.Α. βρίσκεται στο χώρο χρόνια, με εξειδίκευση στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

 • Κατσικολόγος Γρηγόρης

  Γεν.Γραμ.: Ο ηλεκτρολόγος μέλος τους συνδέσμου Σ.Ε.Κ.Η.Α. βρίσκεται στο χώρο χρόνια, με εξειδίκευση στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

 • Μαργαρώνης Νεκτάριος

  Μέλος: Ο ηλεκτρολόγος μέλος τους συνδέσμου Σ.Ε.Κ.Η.Α. βρίσκεται στο χώρο χρόνια, με εξειδίκευση στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

Πάρε προσφορά

Για κάθε είδους ηλεκτρολογική εργασία απο τα μέλη του συνδέσμου μας!