ΓΑΤΣΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

 • gatsios1gatsios1
 • gatsios2gatsios2
 • gatsios3gatsios3

Ηλεκτρολόγος Category: Αθήνα Κεντρικός Τομέας. και Δ. Αθηναίων

Προφίλ
Προφίλ
Στοιχεία Επικοινωνίας
Φωτογραφίες
Χάρτης
 • Ο Γάτσιος Ανδρέας είναι ηλεκτρολόγος και εξυπηρετεί ολόκληρη την Αθήνα. Χρόνια τώρα έχει αναπτύξει ένα δίκτυο πελατείας σε περιοχές όπως: Κολωνός, Περιστέρι, Αιγάλεω, Καλλιθέα κ.α.. Βρίσκεται πάντα στο πλευρό του πελάτη παρέχοντας αξιοπιστία, εγγύηση και τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

  Η εταιρεία μου δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων από το 1993. Σαν εργολάβος που έχω ζήσει από κοντά την κατασκευή και τις ανάγκες κάθε έργου και έχοντας αποκτήσει γνώση και εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια ,προσπαθώ πάντα ομαδικά και με την βοήθεια των συνεργατών μου να καλύπτουμε συνολικά τις απαιτήσεις κάθε κατασκευής και του πελάτη.

  Για να υπάρχει μια σωστή συνεργασία μεταξύ πελάτη και εταιρείας κανονίζουμε πάντα όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν το έργο, βάσει μιας έγγραφης προσφοράς-συμφωνητικού που λαμβάνει ο πελάτης και έτσι δημιουργείται μια σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας. Βασικός παράγοντας επίσης είναι η ασφάλεια τόσο της εγκατάστασης και κατ’ επέκταση του καταναλωτή, όσο και η ασφάλεια των εργαζόμενων σε ένα έργο, το οποίο είναι για μας απαράβατος κανόνας και επιτυγχάνεται με τη χρήση πιστοποιημένων υλικών ,σωστής εργασίας, γνώση και ενημέρωση των ανθρώπων που εργάζονται για τους κανόνες ασφαλείας.

  Τέλος θα ήθελα να διαβεβαιώσω την εγγυημένη εργασία και επίβλεψη σε κάθε φάση του έργου ,τις λογικές τιμές ,την άμεση εξυπηρέτηση και την τεχνική υποστήριξη για όλες τις ανάγκες και μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής.

  Θα χαρώ να φανώ χρήσιμος
  Φιλικά

 • Διεύθυνση : Κλεομηδους 2 & Κρέοντος, Σεπόλια
  Αθήνα
  Αττική
  104 43
  Greece
  Τηλέφωνο : 2105122158
  Κινητό : 6977921212
  Email: info@ilektrologos-athina.gr
 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.